user_mobilelogo
Image

Onze activiteiten

"Nieuwjaarsreceptie" op de Molenhoek

De nieuwjaarsreceptie op de Molenhoek is een jaarlijkse traditie die GRATIS wordt aangeboden aan alle inwoners van de molenhoek, oud-molenhoeknaren, en sponsors.
Deze gaat door op de eerste of tweede zondag van Januari.

De nieuwjaarsreceptie wordt elk jaar opgeluisterd door De Koninklijke Fanfare Sint- Cecilia uit Deerlijk

Image
Image

"Ter Meulen Noene" op de Molenhoek

"Ter Meulen Noene"
Door velen al gekend voor een gezellige zondag met vrienden en familie.  Een gezellige barbecue met alles er op en er aan. Voor een heel democratische prijs geniet u van een gratis aperitief en een BBQ à volonté.  Achteraf kan er genoten worden van koffie, gebak, ijs, enz...  Deze Ter Meulen Noene gaat door
elke eerste zondag van juli.

"Molenhoek Kermis" op de Molenhoek

Een reeds jarenlange traditie waarbij elke molenhoeknaar, oud-molenhoeknaar, vriend en kennis op aanwezig is. Dit is een weekend vol ambiance en gezellig samen zijn. Deze start op vrijdag avond met de kaarting gevolgd op zaterdag met diverse activiteiten gaande van wandeltochten, straatspelen, zoektochten, enz.... voor iedereen wat wils.  Op zaterdag avond zijn er diverse optredens.
Op zondag de getrouwe paardenkoers die uitgegroeid is tot een familie gebeuren.
Het weekend wordt afgesloten met een namiddag voor de senioren in de Wieke.

Image
Image

"Rommelmarkt" op de Molenhoek

"Molenhoek Rommelmarkt",
is een onderdeel van ons jaarlijks "Molenhoek Kermis weekend" Door het succes van wat een éénmalige editie zou zijn, willen we dit door de vele vraag verder uitbouwen.

"Sinterklaas" op de Molenhoek

Reeds enkele jaren krijgen we op de Molenhoek bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Dit feest wordt aangeboden aan alle kinderen van de Molenhoek. Ook de kleinkinderen wie hun oma of opa op de Molenhoek woont zijn van harte welkom. Om de groep voltallig te maken zijn alle kinderen van de oud-Molenhoeknaren ook uitgenodigd.

Dit feest gaat door op +/- 3 de weekend van November.

Image